ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

(ПУБЛІЧНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОБРОБКУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ)

Нова редакція від 14 жовтня 2020 р.

Ця Політика Конфіденційності описує, як фізична особа підприємець Нагорняк Євгеній Олександрович (далі – "Сайт" або "ми", “нами”) використовує та передає Інформацію, зібрану нами або надану Вами під час відвідування сайту, що розміщений за адресою: https://bulldog-service.com.ua

Володільцем Персональних Даних в розумінні Закону є фізична особа підприємець Нагорняк Євгеній Олександрович (ідентифікаційний код: 3421512951), який діє відповідно до чинного законодавства України, місцезнаходження якого: м.Київ, вулиця Харківське шосе 58, квартира 76.

Ця Політика Конфіденційності також роз’яснює Ваші права та можливості щодо Ваших Персональних Даних, а також те, як Ви можете зв'язатися з нами, щоб внести зміни до Ваших Персональних Даних або отримати відповіді на запитання, які можуть виникнути у Вас стосовно наших практик у сфері конфіденційності.

Положення цієї Політики Конфіденційності можуть бути змінені в подальшому. Щоразу, коли ми вносимо зміни до цієї Політики Конфіденційності, ми публікуємо її нову версію на цій сторінці та вказуємо дату нової редакції.

Будь ласка, уважно прочитайте положення цієї Політики Конфіденційності та зв’яжіться з нами за електронною поштою, вказаною у цьому документі, якщо у вас виникнуть запитання. Використовуючи Сайт, або проставляючи відповідну відмітку (наприклад, натискаючи на "Записатися на сервіс") ви погоджуєтеся з усіма умовами цієї Політики Конфіденційності, підтверджуєте своє ознайомлення з викладеними тут умовами, і даєте нам свою вільну та однозначну згоду використовувати Ваші Персональні Дані відповідно до умов цієї Політики Конфіденційності.

ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНІВ

  1. Володілець Персональних Даних - фізична особа, яка визначає мету обробки персональних даних, встановлює склад цих даних та процедури їх обробки, якщо інше не визначено законом.
  2. Персональні Дані- відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яку ідентифіковано або може бути конкретно ідентифіковано.
  3. Не персональні Дані - інформація та відомості, які самі по собі не дозволяють безпосередньо ідентифікувати конкретну особу.
  4. Інформація- як Персональні, так і Не персональні Дані.
  5. Користувач - фізична особа, яка отримує доступ до Сайту, користується ним та/або здійснює замовлення.
  6. Обробка - будь-які дії з Персональними Даними в тому числі, але не виключно: доступ, надання, розповсюдження, збір, систематизація, зберігання, накопичення, запис, передача, блокування, видалення, уточнення, оновлення та/або зміна, знеособлення та інші способи використання Персональних Даних, що здійснюється Компанією.
  7. Закон- Закони та нормативно-правові акти України у сфері захисту персональних даних (включно із Законом України "Про захист персональних даних" від 1 червня 2010 року в чинній редакції).
  8. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

Ми Обробляємо Ваші Персональні Дані виключно для виконання Вашого замовлення і надання необхідної інформації про стан його виконання, участі в рекламних активностях, при зверненні до клієнтської служби підтримки, а також коли Ви підписуєтеся на наші розсилки, берете участь в опитуваннях або залишаєте відгуки про наші послуги.

Інформація надана Вами є конфіденційною і не передається третім особам, крім необхідності виконання Вашого замовлення , а також інших випадків, передбачених законодавством.

Положення цієї Політики Конфіденційності застосовуються тільки до сайту https://bulldog-service.com.ua. Ми не контролюємо і не несемо відповідальності за сайти третіх осіб, на які Користувач може перейти за посиланнями, доступними на Сайті.

Будь ласка, зверніть увагу, що ми не контролюємо і не перевіряємо достовірність Інформації, наданої Користувачем.

Інформація про Вас обробляється з моменту Вашого входу на Сайт та початку користування Сайтом, а також з моменту отримання нами Ваших персональних даних, що направлені електронною поштою, через Сайт або надані через інші засоби комунікації.

  1. ІНФОРМАЦІЯ, ЯКУ МИ МОЖЕМО ЗБИРАТИ АБО ОТРИМУВАТИ

Ми збираємо та використовуємо тільки ті Персональні Дані Користувачів, які необхідні для виконання їхнього замовлення. Для Користувача — це ім'я, прізвище, по-батькові, контактний телефон, адреса електронної пошти.

Інша інформація може бути надана Користувачем виключно на його розсуд (крім випадків, якщо така інформація вимагається для забезпечення можливості виконання договору або її надання передбачене законодавством).

Крім того, ми використовуємо технологію "cookie" для збору додаткових даних про використання Сайту та задля покращення роботи Сайту та підвищення якості наших послуг.

Cookie-файли – це невеликі файли, які Сайт, сервіси мережевого програмного забезпечення або постачальники послуг поміщають на Ваш пристрій через веб-браузер (якщо це дозволено Вами), що дозволяє Сайту або постачальникам послуг розпізнавати Ваш браузер і зберігати та запам’ятовувати певну інформацію.

За допомогою cookie-файлів ми можемо обробляти таку Інформацію як:

  • Дані про пристрій: апаратна модель, унікальні ідентифікатори пристрою, MAC-адреса, IP-адреса, версія операційної системи та налаштування пристрою;
  • Інформацію з Log-файлів: Час і тривалість використання Сайту, пошукові запити, інформація про місцезнаходження та будь-яка інша Інформація, що зберігається у Cookie-файлі, що дозволяє однозначно ідентифікувати Ваш браузер або обліковий запис;
  • Інші дані: дані про використання Сайту Вами, які ми можемо обробляти, якщо Ви відвідуєте або використовуєте сторонні веб-сайти або додатки для зв’язку з нами; інформація про те, як Ви взаємодієте з контентом, розміщеним на Сайті.

Ми використовуємо Cookie-файли для багатьох важливих речей – наприклад, аби допомогти Вам увійти в систему та аби покращити Ваш досвід користування нашим Сайтом або послугами. Ми також можемо використовувати Cookie-файли для того, щоб краще зрозуміти як Ви взаємодієте з Сайтом, відстежувати загальну кількість користувачів Сайту та маршрутизацію веб-трафіку на Сайті, вдосконалювати Сайт і наші послуги, щоб зрозуміти Ваші вподобання на основі попередньої або поточної активності на Сайті, що дозволить нам надавати Вам послуги вищої якості. 

Ми не збираємо та просимо Вас не надавати нам будь-яку Інформацію, щодо обробки якої Законом встановлено певні обмеження та вимоги, а саме – інформацію про расове або етнічне походження, про політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання у скоєнні злочину або засудження до кримінального покарання, а також дані, що стосуються здоров'я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (відповідно до статті 7 Закону).

  1. ЯК МИ МОЖЕМО ВИКОРИСТОВУВАТИ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ

Ми можемо використовувати Інформацію, зібрану нами, як описано вище, у наступних цілях:

Договірні відносини. Ми можемо обробляти Ваші Персональні Дані задля виконання договірних зобов’язань – передачі інформації про Вас Виконавцю, оформлення вашого замовлення.

Запити та інші комунікації. У випадку, якщо Ви зв’язалися з нами через наші контактні форми та / або електронною поштою / телефоном, ми можемо обробляти Інформацію, яку Ви нам надали, щоб мати можливість відповісти на ваше запитання, скаргу чи запит.

Маркетинг. Ми можемо використовувати Інформацію, отриману від Вас (наприклад, Вашу електронну пошту) у маркетингових цілях. Наприклад, підписавшись на нашу новинну розсилку, Ви зможете отримувати публікації та оголошення прямо на свою електронну пошту. Ми також можемо надсилати Вам рекламні матеріали, що стосуються нашого сайту, Товарів, акційних пропозицій, які, на нашу думку, можуть Вас зацікавити.

Ви можете відмовитися від отримання наших маркетингових електронних розсилок (як повністю, так і частково), натиснувши на посилання "скасувати підписку" в електронних листах, які Ви отримуєте від нас. Крім того, для того, аби скасувати підписку, Ви можете будь-коли зв'язатися з нами надіславши нам повідомлення на адресу електронної пошти, вказану в цій Політиці Конфіденційності.

Ми також можемо використовувати Інформацію, отриману за допомогою Cookie-файлів з метою проведення маркетингових досліджень, задля аналізу характеристик користувачів Сайту, оцінки ефективності нашого маркетингового зв’язку та задля пристосування до наявних тенденцій, для планування наших майбутніх маркетингових кампаній, бізнес-аналітики, персоналізації сервісів та комунікацій для Вас.

Захист наших інтересів, безпека. Ми можемо використовувати Ваші Персональні Дані, коли вважаємо необхідним вжиття заходів щодо запобігання можливого настання відповідальності, задля здійснення розслідувань та захисту Компанії від будь-яких претензій чи звинувачень третіх осіб, розслідувань та захисту Компанії від шахрайства, захисту безпеки чи цілісності Сайту та захисту прав та власності нашої Компанії, її користувачів та / або партнерів.

Відповідність вимогам Закону. Ми також можемо використовувати / розкривати Вашу Інформацію, зібрану нами, аби відповідати законодавчим вимогам, галузевим стандартам і нашій політиці. Ми можемо розкривати Вашу Інформацію в ситуаціях, які, на нашу думку: (1) є надзвичайними ситуаціями, що пов'язані з потенційною загрозою фізичній безпеці будь-якої особи або майна, якщо ми вважаємо, що Ваша Інформація будь-яким чином пов'язана з такою загрозою; (2) є пов’язаними з незаконним або невідповідним, на нашу думку, використанням Сайту та/або Послуг.

Обробка Інформації включає:

  • Збирання, накопичення, зберігання, адаптування, перевірку, зміну, поновлення, використання, знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем.
  • Збір персональних даних може відбуватись в усній, письмовій та/або електронній формі, шляхом запитів або самостійного надання Вами необхідних відомостей та документів.
  • Персональні дані накопичуються та зберігаються в письмовій та / або електронній формі.
  1. ЯК МИ МОЖЕМО ПЕРЕДАВАТИ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ

Ми приділяємо особливу увагу конфіденційності та захисту Ваших Персональних Даних. Інформація надана Вами є конфіденційною і не передається третім особам, крім необхідності виконання Вашого замовлення, а також випадків, передбачених законодавством.

Ми можемо розкривати Ваші Персональні Дані, якщо цього вимагає Закон або з метою виконання юридичного зобов’язання або якщо ми впевнені, що такі дії необхідні для: для розслідування, реагування та захисту відносно претензій; якщо це необхідно у судовому процесі (в тому числі й задля виклику до суду); для захисту прав та власності або третіх осіб; для запобігання можливого настання відповідальності; у цілях громадської безпеки або безпеки окремих осіб; з метою запобігання або припинення будь-якої незаконної, неетичної, шахрайської, образливої та іншої діяльності, що може призвести до негативних юридичних наслідків; для цілісності та безпеки Сайту, наших послуг та будь-якого обладнання, що використовується у роботі Сайту та при наданні послуг; для дотримання вимог чинного законодавства.

Ми не здійснюємо транскордонну передачу Персональних Даних Користувачів.

  1. ЯК МИ ЗБЕРІГАЄМО ТА ЗАХИЩАЄМО ВАШІ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ

Захист ваших Персональних Даних є надзвичайно важливим для нас, тому ми вживаємо всіх необхідних заходів для цього. Ми зберігаємо Персональні Дані Користувачів у безпечних умовах. Ваші Персональні Дані захищені від несанкціонованого доступу, розкриття, використання, зміни чи знищення.

Ми на постійній основі здійснює контроль за прийнятими заходами щодо забезпечення безпеки.

Ми зберігатимемо Ваші Персональні Дані протягом періоду, коли вони є необхідними для надання Вам доступу до Сайту та / або задля виконання наших юридичних зобов'язань, вирішення спорів та відповідності нашій політиці.

Термін зберігання визначається з урахуванням типу зібраної Інформації, і мети, задля якої вона збиралася, залежно від ситуації, і необхідності видалення застарілої, непотрібної Інформації в найкоротший термін.

  1. ВАШІ ПРАВА

Стосовно Ваших Персональних Даних, Ви маєте такі права:

  1. в будь-який час звернутися до володільця персональних даних з будь-якими питаннями та скаргами щодо обробки персональних даних, а також запитати чи обробляються персональні дані і зміст таких персональних даних;
  2. на безкоштовний доступ до своїх персональних даних;
  3. в будь-який час просити володільця персональних даних скасувати чи обмежити обробку персональних даних, а також вимагати внесення змін до персональних даних, якщо в них наявні неточності або вони втратили актуальність;
  4. в будь-який час просити володільця персональних даних видалити персональні дані в тому обсязі, в якому вони більше не потрібні для досягнення вказаних в цьому повідомленні цілей або інших цілей, в яких володільцю необхідно продовжувати їх обробку, або коли володілець персональних даних більше не має законного права обробляти їх;
  5. в будь-який час відкликати свою згоду на обробку персональних даних;
  6. звертатися із скаргами на обробку персональних даних до Уповноваженого Верховного Ради України з прав людини або до суду;
  7. знати про джерела збирання, місцезнаходження персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  8. отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються персональні дані;
  9. пред'являти вмотивовану вимогу володільцю із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  10. на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  11. застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  12. вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  13. знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  14. на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

Якщо Ви бажаєте скористатися будь-яким з вищезазначених прав або отримати додаткову інформацію, будь ласка, зв'яжіться з нами за реквізитами, які вказано нижче у цій Політиці Конфіденційності.

Проте, будь ласка, зверніть увагу, що ці права не є абсолютними, і можуть дещо обмежуватися нормативними вимогами та нашими законними інтересами.

Щоб відповісти на Ваш запит, ми повинні ідентифікувати Вашу особу, аби Ваша Інформація не була надана неуповноваженій особі.

Ми протягом десяти днів з моменту отримання Вашого запиту маємо надати Вам інформацію про дії, вжиті у зв'язку з Вашим запитом. Термін надання остаточної відповіді на Ваш запит – до 30 днів з моменту отримання запиту. Однак, для третіх осіб час відповіді на запит може бути продовжено до 45 днів з моменту отримання запиту.

У випадку, якщо Ви дізналися, що хтось протиправно надав нам Ваші Персональні Дані, повідомте нас про це якомога швидше за контактними даними, вказаними в цій Політиці Конфіденційності. За Вашим запитом ми видалимо Ваші Персональні Дані у найкоротший термін, у жодному разі не пізніше одного місяця з дня отримання Вашого запиту. Ми збережемо лише такі копії Інформації, які можуть бути необхідні нам з метою дотримання вимог Закону для таких випадків.

Крім того, Ви можете у будь-який момент змінити (поновити, доповнити, видалити) надані Вами Персональні Дані або їх частину через власний обліковий запис (якщо ви є зареєстрованим Користувачем Сайту) або звернувшись до нас з відповідним запитом.

  1. ДІТИ

Ми розуміємо наскільки важливим є вжиття додаткових запобіжних заходів для захисту приватності та безпеки дітей, які користуються Сайтом. Дітям віком до 18 років не дозволяється використовувати наш Сайт і отримувати наші послуги, якщо їхні батьки не надали на це своєї згоди, що має підтверджуватися відповідними доказами. Ми не збираємо цілеспрямовано Персональні Дані дітей віком до 18 років. Якщо ми дізнаємося, що нами було отримано Персональні Дані дитини віком до 18 років, за винятком вищезазначених обставин, ми вживатимемо всі необхідні заходи для того, щоб видалити таку Інформацію якомога швидше, тільки якщо ми не зобов'язані зберігати такі Дані з метою дотримання вимог Закону.

Якщо батькам будь-коли необхідно отримати доступ до таких Персональних Даних, виправити або видалити їх, вони можуть зв'язатися з нами по електронній пошті, вказаній у цій Політиці Конфіденційності.

  1. ОНОВЛЕННЯ ЦІЄЇ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Кожного разу, коли ми вносимо зміни до цієї Політики Конфіденційності, нова версія буде доступна на Сайті з позначкою "Нова редакція від…".

Ви можете отримати доступ до нової редакції Політики Конфіденційності з того самого дня, коли вона стає чинною, тому у Вас є час аби прийняти рішення щодо подальшого користування Сайтом та для направлення своїх заперечень щодо змін в Обробці Ваших Персональних Даних. Проект нової Політики Конфіденційності може бути опубліковано заздалегідь.

  1. ПРАВА ТРЕТІХ СТОРІН

Для забезпечення виконання обов'язків перед користувачами, ми можемо здійснювати передачу даних про Покупців Продавцям та навпаки, але виключно в межах як це необхідно для виконання відповідних замовлень, що здійснені на сайті https://bulldog-service.com.ua.

  1. ПИТАННЯ ТА СКАРГИ

Якщо у Вас виникли питання, занепокоєння або скарги стосовно наших методів збору та обробки Ваших Персональних Даних, або якщо у Вас є якісь пропозиції або запитання стосовно цієї Політики Конфіденційності, зв'яжіться з нами:

Фізична особа підприємець Нагорняк Євгеній Олександрович

Ідентифікаційний код: 3421512951

Місцезнаходження: м.Київ, вулиця Харківське шосе 58, квартира 76

Телефон: +38 093 170 64 99

електронна пошта: bdog.cars@gmail.com